top of page

Praktisk info

Forældrene medbringer selv

Skiftetøj og sutsko
Overtøj til vind og vejr
Soveting - dyne, pude, nusseklud, puttebamse og sut

Fritids/ulykke forsikring på barnet (Dette er et krav) 

Special kost fx. modermælkserstatning, grød, glutenfrie produkter mm.

Jeg sørger for

Barnevogne og madrasser til at sove i
Godkendte barnevognsseler, regnslag og myggenet

Bleer
Hagesmækker
Højstole og legetøj
Cykelhjelme
Solcreme til eftermiddags brug

Mælk, frugt, grønt og mad til formiddag, forkost og eftermiddag.

Vaccination og sygdom

Jeres barn skal kunne deltage i de daglige aktiviteter i dagplejen uden at kræve ekstra pleje, opmærksomhed eller medicin. Sygdom er ikke altid ledsaget af feber, men kan vise sig på mange andre måder. Barnet sygemeldes inden kl 8. på SMS eller opkald. Raskmelding kan ske på SMS aftenen før. Hvis barnet bliver syg i pasningsordningen vil jeg ringe barnet hjem og i henter barnet hurtigst muligt. Barnet skal have været symptom fri i 24 timer inden barnet kan komme i pasningsordningen igen, ved særligt smitsom sygdom som hånd-, fod- og mundsygdom, diarré og opkast skal barnet være symptom fri i 48 timer. Ved øjenebetændelse, skal barnet have været i behandling i mindst to hele døgn eller være symptom fri. Hvis jeg bliver syg kontaktes i inden jeres barns mødetid. OBS. barnet SKAL følge vaccinationsprogrammet. Der er ikke tilknyttet nogen gæstepleje til Kolbøtternes PPO. I forældre sørger selv for pasning af barnet. Der ydes ikke økonomisk refusion ved barnets eller min ferie og sygdom.

Søvn og hvile

Hos kolbøtterne tilbydes 2 lurer hver dag. 
-Morgen/formiddag til
bydes fra 7-9:30 hvis behovet stadig er der.
-Middagslur er for alle i tidsrummet 12:00-15:00, som minimum lader jeg jeres barn sove 1,5 til 2 timer sammenhængende søvn. 

I tidsrummet 12-14 vækkes kolbøtterne ikke med mindre der er lavet særlig aftale, ved afhentning tidligt i forbindelse med læge besøg eller lignende. 

Jeg følger Slagelse daglejes søvnpolitik

Søvnpolitik i dagplejen:

Vi har i dagplejen fokus på den gode søvn, da viden og undersøgelser omkring søvn har vist, at søvnen er en vigtig faktor i forhold til børns trivsel og udvikling.

Formålet med Dagplejens søvnpolitik er, at sikre børnenes overskud til indlæring, sociale færdigheder og trivsel fysisk som psykisk, men også at kommunikere klare rammer for børnenes søvnrutiner mens de passes i dagplejen

Download pjece her

bottom of page